HOE BITCOIN 500% KAN SCHOMMELEN TEMIDDEN VAN DE TOENEMENDE INSTITUTIONELE ADOPTIE…

Er wordt steeds meer Bitcoin Bank verzameld door instellingen. Dit werd dinsdag duidelijk gemaakt toen Stone Ridge Asset Management aan Forbes onthulde dat het 10.000 BTC had opgehaald, wat neerkomt op één procent van het beheerde vermogen.

Beleggers denken dat verdere institutionele adoptie van de cryptocrisis kan leiden tot parabolische koersen.

HOE BITCOIN HOGER ZOU KUNNEN EXPLODEREN ALS MEER INSTELLINGEN HET OVERNEMEN
Bill Barhydt, CEO van Abra en voormalig werknemer van de CIA en Goldman Sachs, zei onlangs dat als slechts 5% van de liquide middelen die de negen grootste bedrijven van de S&P 500 in handen hebben, in Bitcoin zouden komen, het zou stijgen:

14 BTC & 95.000 Free Spins voor elke speler, alleen in mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Speel nu!
“9 bedrijven alleen al in de S&P 500 zitten op bijna 600 miljard dollar aan contant geld en kortetermijninvesteringen. 5% van die investeringen in #Bitcoin (of $30 miljard) zou waarschijnlijk 5x de prijs van Bitcoin zijn, gezien het gebrek aan verkopers. (3/6).”

Hoewel deze wiskunde misschien niet klopt in je hoofd, hou je rekening met fiatversterkers. De versterker is een concept dat voor elke fiatdollar die geïnvesteerd wordt in Bitcoin of cryptocurrencies in het algemeen, de marktkapitalisatie van de ruimte zal groeien met meer dan $1.

Schattingen suggereren dat de fiatversterker twee tot 25 keer zo groot is, afhankelijk van de fase van de marktcyclus waarin de cryptocurrencies zich bevinden.

In periodes waarin de beleggers een positieve ontwikkeling verwachten, groeit de fiatversterker omdat de beleggers hun munten niet te vroeg willen verkopen.

HET STIMULEREN VAN DE BLOOTSTELLING AAN BTC

Barhydt’s analyse van de institutionele adoptiesituatie komt omdat hij zijn persoonlijke blootstelling aan Bitcoin wil vergroten. Zoals eerder gemeld door Bitcoinist zei hij dat hij “overweegt om de toewijzing van #Bitcoin in mijn persoonlijke portefeuille te verdubbelen tot 25%”.

Om uit te leggen waarom hij dit een goed idee vindt, wees hij op inflatoire trends:

“Gezien de versnelling van de muntinflatie en de waarschijnlijke prijsinflatie lijkt dit een betere weging dan mijn huidige 12%.”

Hij voegde eraan toe dat de contacten die hij heeft gehad, zeggen dat de rendementen in oude markten zoals aandelen waarschijnlijk “gedempt” zullen zijn in de komende vijf jaar. Deze trend kan het effect hebben van het stimuleren van kapitaal in alternatieve activa die in staat zijn om gezonde rendementen te genereren, zoals goud en Bitcoin.

De opmerkingen die hij maakte doen denken aan de opmerkingen van een aantal andere beleggers in de ruimte, die hun blootstelling aan Bitcoin drastisch hebben verhoogd te midden van de voortdurende macro-achtergrond. Raoul Pal, CEO van Real Vision, heeft bijvoorbeeld meer dan 50% van zijn liquide vermogen in Bitcoin.